Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre demi-sel
- 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2142 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf carotte
1h 35 min
Veau Marengo
55min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Bœuf à la ficelle
1hod. 5min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1h 55 min
Osso-buco
1h 20 min
Bœuf Stroganov
55min