Poulet de la "Mère Blanc"

Poulet de la "Mère Blanc"

3.7 107 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

  • 50 g de beurre demi-sel
  • 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de vin blanc sec
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 1 bouquet garni
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 10 g de jus de citron

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 32.7 g
Calorieën 2142 kJ / 516 kcal
Vetten 40.2 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 4.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...