Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 300 g de farine de blé, type 55 ou 65 et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de munster, coupé en cubes
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lardons fumés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche auvergnate
1h 20 min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30 min
Hot dogs
3 godz. 45 min
Ficelles picardes
2 godz.
Flammekueche
1h 50 min
Tourbillon au fromage
2 godz. 30 min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2 Std. 10 Min
Croque-campagne au comté
40 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Flammekueche alsacienne
30 min
Quiche de la boîte à fromage
55 min