Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 300 g de farine de blé, type 55 ou 65 et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de munster, coupé en cubes
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lardons fumés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ficelles picardes
2h
Croque-campagne au comté
40 min
Panini jambon-fromage
2 Std. 45 Min
Quiche auvergnate
1h 20 min
Calzone au jambon et à la courgette
1h 45 min
Hot dogs
3h 45min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Baguette flammekueche
40 min
Flammenküche au poireau
1h 40min
Calzone
2 Std. 50 Min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 godz. 35 min
Flammekueche alsacienne
30 min