Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g d'eau, et un peu pour le petit récipient
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (Voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre (optioneel)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive (optioneel)
- 200 g de lardons
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 1 c. à café bombée de sel fin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Baguette express
2 godz. 35 min
Biscuits apéritif crème et oignon
1h 30min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Baguette roulée aux graines
2 godz. 35 min
Pain au lait (Simplicité)
2u. 20min
Fougasse (Découverte)
1h
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2 godz. 50 min
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Petites ficelles aux céréales
2 godz. 45 min
Tartinade de chorizo
5min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min