Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 180 g de pépites de chocolat noir
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1683 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 78.3 g
- Vetten
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain au yaourt
1h 50 min
Brioche au chocolat
5h 15min
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Gâche vendéenne
3h 20min
Baguette viennoise au chocolat
2 Std. 45 Min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Petits pains au muesli
1 godz. 40 min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min