Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le plan de travail
- 1 œuf
- beurre demi-sel, pour le moule
L'émulsion chocolat au lait
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide entière
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La finition
- 250 g de fraises fraîches, coupées en deux
- 20 g de copeaux de chocolat
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 10 parts
- Calorieën
- 26156 kJ / 6257 kcal
- Eiwitten
- 101 g
- Koolhydraten
- 657 g
- Vetten
- 352 g
- Vezels
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Madeleines au chocolat
30min
Muffins chocolat au cœur framboise
1h 15min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3h 45min
Entremets aux deux chocolats
35min
Tartelette chocolat-citron
4h 50min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 godz. 30 min
Tarte aux fraises et chocolat
3 Std.
Roulé au chocolat
1 godz. 30 min
Tarte cookie au chocolat
5h 10min
Roulé chocolat-noisette
1 Std.
Brownie
45min
Eclair au chocolat
1h 15min