Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises

Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises

3.6 38 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 50min
6 portions

Ingrediënten

La banquise
  • 100 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 100 g de mascarpone
Le coulis de framboise (facultatif)
  • 125 g de framboises fraîches
  • 50 g de sucre en poudre
  • 70 g d'eau
Le crumble de speculoos
  • 75 g de farine de blé
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 40 g de cassonade
  • 50 g de biscuits speculoos
Le manteau tout chocolat
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 60 g de mascarpone
  • 40 g de crème liquide 35% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6 g
Calorieën 531 kJ / 2223 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...