Compatibele versies
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La banquise
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de mascarpone
Le coulis de framboise (facultatif)
- 125 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g d'eau
Le crumble de speculoos
- 75 g de farine de blé
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de cassonade
- 50 g de biscuits speculoos
Le manteau tout chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de mascarpone
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531 kJ / 2223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Roulé de speculoos au chocolat
2 godz. 50 min
Entremets aux deux chocolats
35 dk
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Tarte chocolat au lait et fraises
3h 45min
Verrines aux fraises de saison
1sa 30 dk
Verrines coco, chocolat et speculoos
1sa 30 dk
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12 Std.
Bouchées caramel-chocolat
4h 45 min