Compatibele versies
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La banquise
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de mascarpone
Le coulis de framboise (facultatif)
- 125 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g d'eau
Le crumble de speculoos
- 75 g de farine de blé
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de cassonade
- 50 g de biscuits speculoos
Le manteau tout chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de mascarpone
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531 kJ / 2223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sablés aux fraises
1h
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1h 20min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Délice au Carambar
2h 30min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45 min.
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40 min.
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Entremets aux deux chocolats
35min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min