Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
TM31 TM5 TM6

Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises

3.6 (31 beoordelingen)

Ingrediënten

La banquise

  • 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
  • 100 g de mascarpone

Le coulis de framboise (facultatif)

  • 125 g de framboises fraîches
  • 50 g de sucre en poudre
  • 70 g d'eau

Le crumble de speculoos

  • 75 g de farine de blé
  • 50 g de beurre, coupé en morceaux
  • 40 g de cassonade
  • 50 g de biscuits speculoos

Le manteau tout chocolat

  • 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
  • 60 g de mascarpone
  • 40 g de crème liquide 35% m.g.

Voeding
per 1 portion
Calorieën
531 kJ / 2223 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
50 g
Vetten
22 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten