Verrines choco-caramel-speculoos

Verrines choco-caramel-speculoos

4.3 129 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
6 portions

Ingrediënten

La chapelure de speculoos
  • 50 g de biscuits speculoos
    50 g de biscuits secs
La sauce au chocolat
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 30 g de sucre en poudre
  • 30 g d'eau
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
La crème caramel
  • 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de lait
  • 50 g de sucre en poudre
  • 8 confiseries au caramel, type Carambar
  • 1 c. à café d'extrait de vanille

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6 g
Calorieën 2067 kJ / 497 kcal
Vetten 37 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...