Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de crème liquide 35% m.g. gastronomique, très froide
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousses de framboises
1sa 15 dk
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30 min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 godz. 50 min
Pannacotta
5 godz. 50 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12h
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Mousse de fraise
4h 15min
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4 Std. 20 Min