Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta au chocolat blanc
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 25 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pannacotta au chocolat au lait
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le coulis au chocolat noir
- 100 g de lait
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 2 c. à café de copeaux de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2654.5 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 47.5 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets aux deux chocolats
35min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Délice au Carambar
2h 30min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Entremets façon tiramisu
5h
Délice pomme-speculoos
12h