Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée au chocolat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe rase de cacao en poudre non sucré
- 120 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux froid, détaillé en dés
- 2 jaunes d'œufs
La garniture au caramel
- 400 g de lait concentré sucré
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g de sucre en poudre
La ganache au chocolat
- 90 g de chocolat noir 50% de cacao min., détaillé en morceaux
- 10 g de beurre doux
- 90 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2870 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pièges aux speculoos
3h 15min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1h 45min
Tarte cookie au chocolat
5h 10 min
Tarte aux noisettes et chocolat
3h 15min
Coulant chocolat au cœur caramel
24hod.
Shortbread caramel au beurre salé
2hod. 25min
Tarte aux noix
3h
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3 Std. 35 Min
Bouchées caramel-chocolat
4h 45min
Brookie
1sa
Trianon
3h
Délice pomme-speculoos
12h