Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée au chocolat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe rase de cacao en poudre non sucré
- 120 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux froid, détaillé en dés
- 2 jaunes d'œufs
La garniture au caramel
- 400 g de lait concentré sucré
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g de sucre en poudre
La ganache au chocolat
- 90 g de chocolat noir 50% de cacao min., détaillé en morceaux
- 10 g de beurre doux
- 90 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2870 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie
45 min.
Bouchées caramel-chocolat
4h 45min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 Std.
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3h 35 min
Shortbread caramel au beurre salé
2 Std. 25 Min
Dacquoise praliné-chocolat
50 min.
Tarte cookie au chocolat
5h 10min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1h 45 min.
Tarte chocolat-noisettes
4h 20min
Trianon
3h
Cupcakes pommes et caramel
40 min.
Brookie
1h