Apparaten en accessoires
Bouchées caramel-chocolat
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 45min
36 pièces
Ingrediënten
Le biscuit
-
30 g de sucre roux
-
175 g de farine de blé
-
125 g de beurre doux
Le caramel
-
380 g de lait concentré sucré
-
50 g de beurre doux
-
50 g de sucre roux
Le glaçage chocolat
-
200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
40 g de crème liquide 30-40% m.g.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
2 g
Calorieën
539 kJ /
129 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mignardises
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Napolitain
73u. 40min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Tarte au citron destructurée
20min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15u.
Entremets coco-passion-papaye
24u.
Tarte au citron destructurée
20min
Tarte chocolat caramel
2u. 15min
Délice pomme-speculoos
12u.
Tarte cookie au chocolat
5u. 10min
Bavarois aux trois chocolats
15u.
Brookie
1u.
Trianon
3u.