Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau
- 125 g de beurre, et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de farine de blé
- 125 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 4 œufs
Le décor
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 70 g de sucre glace maison
- 100 g de chocolat noir, en tablette
- petits œufs de Pâques en chocolat ou en sucre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2145.2 kJ / 515.7 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Biscuits à la confiture
1h
Bûche express au praliné
45 dk
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 godz. 30 min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 godz.
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Gâteau de Pâques
1 godz. 55 min
Gâteau de Pâques
13h
Nid de Pâques
1h 45min
Gâteau de biscuits à la vanille
4 godz. 30 min
Bûche royale
3h 50min
Layer cake façon tiramisu
1h 15min