Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le glaçage au chocolat noir (à faire la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre
La glace au chocolat
- 3 jaunes d'œufs
- 500 g de lait
- 110 g de sucre en poudre
- 20 g de cacao en poudre
- 140 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le biscuit praliné au choco-rice
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 25 g de beurre doux
- 50 g de riz soufflé au chocolat
Le dressage
- 100 g de chocolat blanc fondu (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1754 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Bûche glacée abricot-framboise
1 Std. 20 Min
Bûche glacée chocolat mandarine
5u. 45min
Choux vanillés
1 Std. 20 Min
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Le rose-framboise
5h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Miroir à la framboise
15 Min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3h 45min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Génoise au chocolat
45min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min