Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au speculoos
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 150 g de pâte de speculoos
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le biscuit
- 6 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 150 g de farine de blé
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1314.3 kJ / 313.8 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaufres-cookies aux noisettes
20min
Le rose-framboise
5 Std.
Entremets aux deux chocolats
35min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3 Std.
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 godz. 30 min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Gâteau magique au chocolat blanc
3ωρ. 15 λεπτ.
Délice chocolat-coco
1 godz. 30 min
Entremets aux 2 chocolats
2 godz. 15 min
Génoise au chocolat
45min
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min