Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au speculoos
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 150 g de pâte de speculoos
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le biscuit
- 6 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 150 g de farine de blé
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1314.3 kJ / 313.8 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2 godz. 35 min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30min
Gâteau magique chocolat-caramel
5 godz.
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3h 45min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Biscuits aquarium
1h 45 min
Pièges aux speculoos
3 godz. 15 min
Bavarois aux trois chocolats
15h
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Tarte façon "crème brûlée"
4 Std.
Gâteau aux 3 chocolats
2 Std. 55 Min