Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain de Gênes
- 250 g de beurre demi-sel mou, en morceaux, et un peu pour le moule
- 300 g de sucre en poudre
- 200 g d'amandes en poudre
- 6 œufs
- 80 g de fécule de maïs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 10 g de Grand Marnier®
La crème au chocolat
- 300 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
Le nid en chocolat
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 7 œufs de Pâques en chocolat
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2976 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche express au praliné
45 phút
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Bûche glacée
8 Std.
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bûche glacée chocolat mandarine
5 Std. 45 Min
Gâteau piñata surprise au chocolat
3sa
Gâteau de Pâques
13sa
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30 phút
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min
Gâteau de Pâques
1sa 50 dk
Croquant au chocolat
16h 20min
Gâteau aux 3 chocolats
2hod. 55min