Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain de Gênes
- 250 g de beurre demi-sel mou, en morceaux, et un peu pour le moule
- 300 g de sucre en poudre
- 200 g d'amandes en poudre
- 6 œufs
- 80 g de fécule de maïs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 10 g de Grand Marnier®
La crème au chocolat
- 300 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
Le nid en chocolat
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 7 œufs de Pâques en chocolat
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2976 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche chocolat-orange
3 Std. 45 Min
Gâteau de Pâques
1 Std. 50 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Gâteau de Pâques
13hod.
Demi-sphère framboise choco vanille
17 Std.
Tarte fine aux deux chocolats et aux fruits rouges
4hod. 20min
Gâteau au café et à la vanille
5 godz. 15 min
Nid de Pâques
1 godz. 45 min
Bûche express au praliné
45 min
Croquant au chocolat
16h 20 min
Gâteau léger aux framboises
1 Std. 40 Min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min