Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2850 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelettes choco-framboises
55 min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40 Min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1 godz. 45 min
Mousse au chocolat croustillante
2 godz.
Tarte au chocolat
1h 40 min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3h 35min
Tarte chocolat caramel
2h 15 min
Tarte cookie au chocolat
5 godz. 10 min
Brownie
45 min
Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat
30 min
Cookies aux 3 chocolats
50min
Fondant au chocolat et framboises
40 Min