Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 10 biscuits speculoos
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait
- 50 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1373.5 kJ / 328.6 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Mousse vanille-pomme
7h
Pannacottas after eight
5óra 35p
Crémeux de Carambar
2h 30 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30 min
Verrine à la pomme
30 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 godz. 50 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35min
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
Délice au Carambar
2h 30 min