Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 180 g de parmesan, coupé en morceaux
- 220 g de lait
- 220 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g d'estragon frais
- 2 tranches de jambon serrano
- 4 œufs durs
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1119 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignons farcis
55 Min
Cheesecake tomate-chèvre
4 Std. 30 Min
Pommes duchesse
1h
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 Std.
Trio d'éclairs façon sandwich
1h 45min
Eclairs guacamole et crabe
1h 10min
Omelette norvégienne revisitée
5h
Roulés de galette au saumon
45min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Minicannelés au chocolat
13 Std.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min