Eclairs mimosa au jambon sec

Eclairs mimosa au jambon sec

3.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
12 pièces

Ingrediënten

La garniture
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 180 g de parmesan coupé en morceaux
  • 220 g de lait
  • 220 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 10 g d'estragon frais
  • 2 tranches de jambon serrano
  • 4 œufs durs
La pâte à choux
  • 150 g d'eau
  • 80 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 1 c. à café bombée de graines de fenouil
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 120 g de farine de blé
  • 3 œufs

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 morceau

Eiwitten 13.1 g
Calorieën 1119 kJ / 269 kcal
Vetten 19.8 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 9.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...