Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le guacamole au crabe
- 5 brins de coriandre fraîche
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 piment frais, épépiné
- 2 - 3 avocats (450 g env.)
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de tomate, coupée en petits cubes
- 200 g de chair de crabe en conserve
- 20 g de roquette pour la décoration
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 883 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits choux au saumon fumé
1 Std. 10 Min
Croquettes de crabe
25 min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Eclairs saumon-Passion
2 godz.
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min
Trio d'éclairs façon sandwich
1 Std. 45 Min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Tartelette à l'avocat
45 min
Eclairs au foie gras
3 Std. 15 Min
Tomate-mozza revisitée
2j 5 menit
Eclairs aux crevettes et mayonnaise à l'orange
1 Std. 10 Min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55 min