Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 310 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 160 g de concentré de tomate
- 60 g d'eau
- 90 g de chorizo doux, émincé en tranches
- 100 g de parmesan râpé
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 1 pincée d'origan frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1629 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Quiche auvergnate
1h 20min
Palmiers saumon aneth
40min
Salade de pâtes au chorizo
35min
Tourbillon au fromage
2h 30min
Cookies au chèvre et au thym
40min
Taboulé au poulet
30min
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Feuilletés au beaufort
1h
Roulé au fromage et au jambon
40min
Pizzettes escargot
40min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min