Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 310 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 160 g de concentré de tomate
- 60 g d'eau
- 90 g de chorizo doux, émincé en tranches
- 100 g de parmesan râpé
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 1 pincée d'origan frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1629 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés de galette au saumon
45min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Quiche auvergnate
1h 20 min
Feuilletés aux saucisses de Francfort et ketchup
1h
Salade de pâtes au chorizo
35min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Roses des sables
1h 30min
Salade d'été
10min
Taboulé au poulet
30min
Salade strasbourgeoise
1h
Roulé au fromage et au jambon
40min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min