Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade (à faire la veille)
- 450 - 500 g de coq, coupé en morceaux (2 hauts de cuisse)
- 120 g de lard fumé, détaillé en gros dés
- 100 g d'oignon, émincé en lamelles
- 1 clou de girofle
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, céleri branche)
- 400 g de vin rouge
Le jour même
- 20 g d'huile de tournesol
- 15 g de calvados ou autre alcool
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de farine de blé
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2891 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 35.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Coq au vin
9 Std. 40 Min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15 min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Alicuit de canard
1 Std.
Lapin marengo
1 Std.
Bœuf bourguignon
1h 25min
Pâté périgourdin
48 Std.
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1h 30min
Lapin à la provençale
1 Std.
Chapon en blanquette
1h 30min