Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade (à faire la veille)
- 450 - 500 g de coq, coupé en morceaux (2 hauts de cuisse)
- 120 g de lard fumé, détaillé en gros dés
- 100 g d'oignon, émincé en lamelles
- 1 clou de girofle
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, céleri branche)
- 400 g de vin rouge
Le jour même
- 20 g d'huile de tournesol
- 15 g de calvados ou autre alcool
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de farine de blé
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2891 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 35.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf bourguignon
1h 40min
Rognons de veau sauce madère
20min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Coq au vin
9 godz. 40 min
Cailles farcies
1h 15min
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1sa 30 dk
Crabes farcis
1h 15min
Bœuf bourguignon
1h 25 min.
Bœuf à la ficelle
1 Std. 5 Min
Alicuit de canard
1sa
Rognons de veau au xérès
25 dk
Lapin à la provençale
1sa