Coq au vin

Coq au vin

3.7 29 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u. 40min
4 portions

Ingrediënten

La veille
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 300 g de vin rouge type Bourgogne
  • 50 g de cognac
  • 1 baie de genièvre
  • 1 feuille de laurier
  • 1 poulet détaillé en morceaux (cuisses, pilons, ailes et blancs, environ 1200 g)
Le jour même
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g de lardon fumés
  • 150 g de carottes coupées en rondelles (5 mm)
  • 100 g d'oignons grelot
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de champignons de Paris frais coupés en quatre

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 63 g
Calorieën 4026 kJ / 962 kcal
Vetten 40 g
Vezels 6.3 g
Koolhydraten 70 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...