Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre fondu, et un peu pour la plaque
- 3 œufs
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 40 g de fromage type Roquefort, ou autre fromage bleu, coupé en morceaux
- 30 g de gruyère râpé
- 60 g de jambon cru, coupé en dés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 199.1 kJ / 47.7 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 2.9 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Cake au roquefort et aux poires
1 Std.
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 Min
Muffins tomate et mozzarella
30 Min
Minicakes chorizo-ciboulette
1 Std.
Cookies au chèvre et au thym
40min
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Rillettes de thon à la tomate
10 min
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Madeleines jambon-comté
1 Std. 35 Min
Minicakes chorizo-feta
35 Min