Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème anglaise
- 90 g de confiseries au caramel, type Carambar (12 carambars env.), préalablement réfrigérés
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g de lait
- 20 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 692 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 godz.
Saucisson au chocolat
6h 15 min
Le saucisson au chocolat
6h 15 min
Iles flottantes
1 godz.
Gâteau au caramel
45min
Les croustouilles
20min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Crème anglaise
10 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Pannacottas after eight
5ωρ. 35 λεπτ.
Mousse au chocolat magique
15 Min