Apparaten en accessoires
Crémeux de Carambar
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
400 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
10 g de sucre vanillé maison
-
17 confiseries au caramel, type Carambar
-
1 c. à café de fécule de maïs
-
50 g de lait froid
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1955 kJ /
471 kcal
Vetten
36 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
32.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Blog & co - Oh la gourmande vol. I
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Iles flottantes aux carambars
1u. 20min
Délice au Carambar
2u. 30min
Œufs au lait aux Carambar
1u. 30min
Croustillant Carambar et Chamallows
35min
Crème au praliné
2u. 20min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1u. 30min
Crème à la pâte de speculoos
2u. 40min
Mousse de kiwi
2u. 15min
Crème dessert à la vanille
3u. 40min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2u.
Verrines choco-caramel-speculoos
3u. 40min
Pannacottas after eight
5u. 35min