Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de sucre vanillé maison
- 17 confiseries au caramel, type Carambar
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 50 g de lait froid
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1955 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Les croustouilles
20 min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Bouchées caramel-chocolat
4 godz. 45 min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Crème au praliné
2 godz. 20 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Délice pomme-speculoos
12 Std.