Apparaten en accessoires
Crémeux de Carambar
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
400 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
10 g de sucre vanillé maison
-
17 confiseries au caramel, type Carambar
-
1 c. à café de fécule de maïs
-
50 g de lait froid
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1955 kJ /
471 kcal
Vetten
36 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
32.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Blog & co - Oh la gourmande vol. I
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Les croustouilles
20min
Œufs au lait aux Carambar
1u. 30min
Crème à la pâte de speculoos
2u. 40min
Croustillant Carambar et Chamallows
35min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2u.
Crème au praliné
2u. 20min
Verrines choco-caramel-speculoos
3u. 40min
Délice au Carambar
2u. 30min
Pannacottas after eight
5u. 35min
Iles flottantes aux carambars
1u. 20min
Crème dessert à la vanille
3u. 40min
Mousse au chocolat magique
15min