Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
of 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g. - 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de mascarpone
- 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- cacao en poudre pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 godz.
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Bouchées aux trois chocolats
2 godz. 30 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20 min
Crème au praliné
2h 20min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40 min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min