Délice au Carambar
TM31 TM5

Délice au Carambar

4.4 (126 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
  • 130 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    of 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 500 g de mascarpone
  • 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
  • cacao en poudre pour la finition

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1625 kJ / 388 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
28 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten