Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de jambon de Bayonne, coupé en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ cube de bouillon de volaille
- 100 g de chapelure
- 2 œufs
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 580 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Cromesquis de saint-nectaire
45 Min
Sauce au roquefort
20 Min
Boulettes de bœuf aux cacahuètes
1小时 20 分钟
Nikumans
1 Std. 30 Min
Travers de porc à la mexicaine et salade pico de gallo
1 Std.
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 Std. 30 Min
Boulettes à la saucisse
50 Min
Pintxo donosti
2 Std. 15 Min
Crème ibérique
5min
Piquillos à la morue
1 Std. 30 Min
Aligot
40 Min
Aïoli traditionnel
10min