Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de jambon de Bayonne, coupé en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ cube de bouillon de volaille
- 100 g de chapelure
- 2 œufs
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 580 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Parmentier de canard aux oignons
50 mnt
Panzerotti à la romaine
1 godz. 5 min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Œufs cocotte aux cèpes
35 mnt
Croquettes d'automne au cèpe
2h 45 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 mnt
Croquettes de cailles braisées
15 godz.
Glace au parmesan
12h
Bagel au saumon fumé et roquette
2h 5min
Crème ibérique
5min
Ravioles au poulet et au basilic
1h
Aligot
40 mnt