Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 2 cuisses de lapin
- 3 brins de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 200 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de moutarde à l'ancienne
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés (1,5 cm)
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3687 kJ / 885 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15 min
Blanquette de veau
1h 15 min
Lapin marengo
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Lapin à la provençale
1h
Pintade au chou
1h 10min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Caille aux raisins
45min
Osso-buco
1h 20 min