Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 1000 - 1200 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
- 20 g de farine
- 3 tomates, épluchées et coupées en quatre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc au curry
1 Std.
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Lapin à la provençale
1 Std.
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1 Std.
Lapin marengo
1 Std.
Paupiettes de veau aux olives
50 min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Lapin à la moutarde
1 Std.