Osso-buco

Osso-buco

4.5 282 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 25 g d'huile d'olive
  • 1000 - 1200 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
  • 20 g de farine
  • 3 tomates épluchées et coupées en quatre
  • 1 branche de céleri coupée en morceaux
  • 100 g de vin blanc sec
  • 35 g de concentré de tomate
  • ½ cube de bouillon de volaille
  • 1 bouquet garni
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 51 g
Calorieën 414 kJ / 421 kcal
Vetten 19 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...