Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en morceaux (4-5 tomates)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 400 g de dos de cabillaud
- 10 tranches de chorizo (de grandes tranches coupées très finement)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 16.5 g
Alternatieve recepten
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Saumon à l'espagnole
45 Min
Filet de sandre au beurre blanc
45 Min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Parmentier de canard à la patate douce
40 min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min
Lotte à la provençale
50min
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min
Osso-buco de lotte
45 Min