Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g de noisettes émondées
- 80 g d'échalotes
- 40 g de persil frais
- 4 - 5 cuisses de canard confites, peau retirée et grossièrement effilochées (500-600 g env.)
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 600 g de patates douces, coupées en dés
- 10 g de gingembre frais
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2350 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1h 20 min
Aiguillettes de canard marinées, sauce au miel et purée de patates douces aux pois chiches
1h 15 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Effiloché de canard en parmentier
55 min
Bricks de magret de canard aux abricots
55 min
Parmentier de canard aux oignons
50 min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min