Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lardons
- 35 g d'échalotes
- 60 g de carotte, coupée en tronçons
- 30 g d'huile d'olive
- 700 g de viande de porc, détaillée en cubes (3 cm)
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 100 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cidre brut fermier
- 550 g de pommes de terre, coupées en quatre dans la longueur
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre selon la grosseur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2666 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 52.3 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colombo de porc
1 godz. 20 min
Rougail saucisse
50 min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Filet mignon au cidre
35 min
Joues de porc à la bière
1 godz. 10 min
Sauté de porc au curry
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Sauté de veau au chorizo
1h
Filet mignon aux pruneaux
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min