Gratin de crozets au jambon

Gratin de crozets au jambon

4.7 366 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • 250 g de beaufort coupé en morceaux, sans la croûte
  • 1500 g d'eau
  • 300 g de crozets
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g de vin blanc sec
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 5 g de beurre doux pour le moule
  • 4 tranches de jambon fumé détaillées en petits dés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 22 g
Calorieën 2011 kJ / 483 kcal
Vetten 26.2 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 38.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...