Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de beaufort, coupé en morceaux, sans la croûte
- 1500 g d'eau
- 300 g de crozets
- 1 gousse d'ail
- 50 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 4 tranches de jambon fumé, détaillées en petits dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Gratin de courgette aux lardons
40min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Gratin de pâtes
25min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Blisotto aux moules et poivrons grillés
25min
Salade strasbourgeoise
1h
Timbale milanaise
55min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Croque-cake
50min
Croziflette
1 Std. 25 Min