Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de beaufort, coupé en morceaux, sans la croûte
- 1500 g d'eau
- 300 g de crozets
- 1 gousse d'ail
- 50 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 4 tranches de jambon fumé, détaillées en petits dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Croziflette
1 godz. 25 min
Timbale milanaise
55min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 godz.
Croque flammekueche
55min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Gratin de pâtes
25 Min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Croque-cake
50min