Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 75 g de camembert, détaillé en cubes
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 3 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486.2 kJ / 354.2 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Coquillettes chorizo-comté
15 min
Gnocchis à la carbonara
15 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Pâtes au gorgonzola
40 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Croziflette
1 godz. 25 min