Parmentier de poisson au chèvre et persillade

Parmentier de poisson au chèvre et persillade

4.8 1.5K beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 550 g d'eau
  • 15 g de gros sel
  • 600 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 300 g de filets de poisson blanc type cabillaud
  • 60 g de beurre et un peu pour le plat
  • 60 g de lait demi-écrémé
  • 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 gousse d'ail
  • 1 bouquet de persil plat frais équeuté
  • 50 g de chapelure maison
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 1722 kJ / 410 kcal
Vetten 21 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 33.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...