Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Eiwitten
- 61.3 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1075.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5 min
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Blanquette de veau
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1u. 25min
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5 min
Veau aux olives
1h
Axoa d'agneau
55 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
La daube niçoise
13 Std. 20 Min