Sauté de veau aux olives

Sauté de veau aux olives

4.2 576 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 70 g de concentré de tomate
  • 60 g de vin rosé
  • 1 feuille de laurier
  • 2 branches de thym frais
  • 1 c. à café de sel
  • 800 g de veau détaillé en dés (3-4 cm)
  • 500 g d'eau
  • 200 g de champignons frais émincés
  • 150 g d'olives vertes dénoyautées

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1075.5 mg
Eiwitten 61.3 g
Calorieën 2038.3 kJ / 485.5 kcal
Vetten 23.3 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...