Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 5 cm de chorizo (doux ou fort), peau retirée et coupé en petits dés
- 400 g de filet de poulet, sans peau, coupé en cubes (3 cm de côté)
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 2 courgettes bio
- 2 petits poivrons de 150 g env. chacun (1 rouge et 1 jaune)
- 220 g de riz de Camargue
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe rase de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 2 brins de feuilles de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2134 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet aux poivrons façon risotto
40 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10 min
Riz aux champignons et chorizo
40 min
Ratatouille aux merguez
40 min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 min
Chili con carne
30 min
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min