Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 200 g d'eau
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de roquefort, émietté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Moules sauce Alfredo
45min
Moules à l'espagnole
50min
Moules à la bretonne
55min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Moules à l'escabèche
24 godz.
Sauce au roquefort
20min
Moules à la basquaise
55min
Tartiflette
1h 15min
Moules marinières
30min
Fondue-raclette au mont-d'or
35min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Moules au curry
40min