Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de rôti de porc, dans le filet (morceau long et fin)
- 3 gousses d'ail
- 600 g d'eau
- 800 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en quatre
- 2 c. à café bombées de gros sel
- 4 feuilles de sauge fraîche
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées ou 2 branches de romarin et 2 brins de thym
- 10 grains de poivre noir
- 10 graines de coriandre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2290 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1 godz.
Filet de poulet sauce poulette
20min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1h 20 min
Sauté de dinde, pommes de terre et carottes, sauce poulette
45 min
Blancs de volaille à la moutarde
45 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1 godz.
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1hod. 55min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45 min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20 min
Rôti de veau et haricots verts
1 godz.
Sauté de porc au cidre
1 godz.