Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de rôti de porc, dans le filet (morceau long et fin)
- 3 gousses d'ail
- 600 g d'eau
- 800 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en quatre
- 2 c. à café bombées de gros sel
- 4 feuilles de sauge fraîche
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées ou 2 branches de romarin et 2 brins de thym
- 10 grains de poivre noir
- 10 graines de coriandre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2290 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paupiettes de veau et petits légumes
1sa
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1 godz. 20 min
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1sa
Cuisse de dinde à la moutarde
1sa
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1sa
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 godz. 20 min
Lapin à la moutarde
1sa
Filet de poulet sauce poulette
20 Min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 godz. 20 min
Palette à la diable
1sa
Rôti de veau et haricots verts
1sa