Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de volaille
- 600 g d'eau
- 100 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 4 paupiettes de veau (150 g/paupiette)
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de légumes variés (haricots verts, petits pois, brocoli...)
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2008.8 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Pot-au-feu
1 godz. 35 min
Blanquette de veau
1 godz. 15 min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1 godz.
Escalope de veau à la normande
1 godz.
Cuisse de dinde à la moutarde
1 godz.
Paupiettes de veau et petits légumes
1 godz.
Bœuf carottes
2 godz.
Rôti de veau et haricots verts
1 godz.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Blanquette de veau vapeur
1 godz. 10 min