Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins de persil plat frais, équeutés
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon, coupés en cubes (2-3 cm)
- 800 g de carottes, coupées en rondelles
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1308 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de bœuf aux carottes
1h
Bœuf carotte
1h 35min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h
Blanquette de veau
1h 15min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
2h 30min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20min
Pot-au-feu
1h 35min
Blanquette de dinde
1h 40min