Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'échine de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g de tomates, mondées et coupées en morceaux
- 1 poivron rouge, détaillé en lanières fines
- 1 poivron jaune, détaillé en lanières fines
- 15 olives noires dénoyautées
- 1 branche de thym frais, effeuillé
- 1 feuille de laurier
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de fécule de maïs
- 150 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865.8 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de veau au chorizo
1h
Osso-buco
1h 20min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Sauté de porc au curry
1h
Colombo de porc aux légumes
45min
Veau Marengo
55min
Poulet basquaise
50min
Sauté de porc au cidre
1h
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Bœuf carottes
2h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min