Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'échine de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g de tomates, mondées et coupées en morceaux
- 1 poivron rouge, détaillé en lanières fines
- 1 poivron jaune, détaillé en lanières fines
- 15 olives noires dénoyautées
- 1 branche de thym frais, effeuillé
- 1 feuille de laurier
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de fécule de maïs
- 150 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865.8 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colombo de porc aux légumes
45min
Sauté de porc au curry
1h
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Sauté de porc au cidre
1h
Lapin marengo
1h
Mijoté de porc au paprika
40min
Sauté de veau au chorizo
1h
Veau Marengo
55min
Osso-buco
1h 20 min
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min