Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de chorizo doux, sans la peau (100 g détaillés en cubes et 100 g coupés en rondelles)
- 200 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de sauté de veau, coupé en morceaux (2-3 cm environ)
- 1200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm)
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2282.5 kJ / 544.2 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 godz.
Sauté de porc au curry
1 godz.
Colombo de porc aux légumes
45min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Filet mignon au cidre
35min
Colombo de porc
1h 20min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 godz.
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Rougail saucisse
50min