Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de chorizo fort, coupé en tranches
- 1 c. à soupe de graisse de canard (voir "Conseil(s)") (optioneel)
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 400 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 500 g de haricots blancs en conserve
- 2 saucisses de Toulouse, coupées en deux
- 80 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassoulet
13h
Timbale milanaise
55 Min
Rougail saucisse et riz
50 Min
Cassoulet mexicain
35 Min
Rougail saucisse
50 Min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Mijoté de porc au paprika
40min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 Min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1h 10 min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Croque-cake
50 Min