Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de fromage, type beaufort, coupé en morceaux et sans croûte
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de poivron rouge, détaillé en dés
- 180 g de poivron vert, détaillé en dés
- 300 g de lardons
- 300 g de crozets
- 60 g de vin blanc
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2551 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Croziflette
1 godz. 25 min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Gratin de crozets au jambon
1 godz.
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Chèvre-poivron
15min
Risotto à la viande hachée
45 Min
Croque flammekueche
55min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Coquillettes chorizo-comté
15min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min