Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de vin blanc sec, type muscadet
- 200 g de chorizo doux, coupé en rondelles
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820.2 kJ / 438.8 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 33.2 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Rougail saucisse
50min
Rougail saucisse et riz
50min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1h 25min
Mouclade charentaise
40min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Cuisson des bigorneaux
25 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Mouclade
1h
Moules au curry
40min
Tartinade de chorizo
5 dk