Filet mignon aux cèpes et châtaignes

Filet mignon aux cèpes et châtaignes

4.7 305 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g d'échalotes (2 échalotes env.), coupées en deux
  • 60 g de beurre demi-sel
  • 300 g de cèpes surgelés préalablement décongelés
  • 250 g de cidre brut
  • 4 gousses d'ail en chemise (non épluchées)
  • 400 g de châtaignes cuites et pelées
  • 500 - 600 g de filet mignon de porc
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 43.3 g
Calorieën 2478 kJ / 593 kcal
Vetten 30.8 g
Vezels 7.3 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...