Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 500 g de vin rouge, type beaujolais de préférence
- 1 feuille de laurier frais
- 1 clou de girofle
- 1 cube de bouillon de volaille
-
1
saucisson de Lyon à cuire
of 2 saucisses de Morteau - 800 g de pommes de terre, coupées en tranches
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de courge
1 Std.
Quenelles nature sauce nantua
3h 40 min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1 Std.
Saucisson brioché
2 godz. 50 min
Petit salé aux lentilles
45 Min
Salade de lentilles et cervelas
45 Min
Pâté en croûte
7h 45 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Cervelle de canuts
12 Std.
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Tarte à la praline
3h 20 min