Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée, zeste et le jus de la moitié de l'orange
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc
-
500
g de tomates fraîches, coupées en quartiers
of 500 g de tomates concassées en conserve - 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
600
g de pommes de terre, coupées en morceaux (2-3 cm)
of 600 g de pommes de terre nouvelles, petite taille (voir "Conseil(s)") - 600 g de dos de cabillaud, sans peau, désarêté et coupé en tronçons (4 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1482 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Lotte à la provençale
50min
Curry de poisson
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min
Osso-buco de lotte
45 Min
Eglefin au curry
50min
Blanquette de cabillaud
55min
Marmites de la mer
45 Min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Cari poisson
35min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min