Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crumble
- 100 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 35 g de parmesan râpé
La garniture
- 20 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 800 de poireaux, coupés en rondelles (1 cm env.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo, doux, détaillé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2472 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 45.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20 min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Crumble de tomates
50min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45min
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15 min